kinderalimentatie berekening laten maken

Alimentatieberekening laten maken

Wil je een alimentatieberekening laten maken voor je kind(eren). Dat kan! Snel en eenvoudig. Je vult de benodigde gegevens in op de door ons ontwikkelde vragenlijst, stuurt deze naar ons toe samen met de ondertekende opdrachtbevestiging en wij sturen je een berekening binnen 72 uur.

Wat heb je nodig voor een berekening?

Om een kinderalimentatieberekening te kunnen maken, hebben we allerlei gegevens nodig. Hiervoor hebben we een vragenlijst ontwikkeld.
Deze vragenlijst kunt u hieronder downloaden. De lijst is een standaardlijst. Niet alles is misschien op jullie van toepassing of misschien heb je juist andere informatie die van belang is en staat dit niet op deze lijst. Je levert alleen de gegevens aan die van toepassing zijn.

De benodigde gegevens die jullie aanleveren vallen allemaal onder onze geheimhoudingsplicht en onze zorgplicht volgens de AVG. Onze privacyverklaring kan je hier downloaden.
De verzamelde gegevens kan je in PDF formaat mailen naar ons.

Let op! Stuur geen originele gegevens naar ons toe!

Alimentatieberekeningen maken voor collega-mediators en scheidingsbegeleiders

Ben jij een mediator/scheidingsbegeleider en wil je het maken van alimentatie berekenen niet zelf doen? Dan kunnen wij deze werkzaamheden van je overnemen.

Wij maken de berekening volgens de door jou aangeleverde stukken en sturen deze berekening naar jou door ter bespreking met jouw klant.

Als je wilt nemen we de gehele berekening met je door, zodat je precies weet hoe alles in elkaar zit. Ook een uitleg op locatie of via skype is mogelijk.

Ben je nieuwsgierig geworden wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

De voordelen van Kinderalimentatie-berekenen

  • Voldoet aan de Tremanormen die rechtbanken ook gebruiken
  • Gemaakt en gecontroleerd door een gediplomeerd mediator
  • Snel en eenvoudig
  • Voordelig
  • Snel duidelijkheid over je financiële bijdrage

Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op 072-5317606

Heb je vragen? Neem dan ook eens een kijkje op de pagina veelgestelde vragen. Misschien staat jouw vraag daar al tussen.

Kinderalimentatie-berekenen is onderdeel van Bloem Mediation